Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Fares Ceaiuri ecologice Ceai ecologic de menta

Ceai ecologic de menta

Laboratoarele Fares Bio Vital au creat primele culturi ecologice de plante medicinale pentru ceai din Romania. Nu este un rezultat usor de obtinut. Necesita un proces indelungat, de peste doi ani, de tratare a solului, pentru a-l putea elibera de toate urmele de substante toxice. In plus, trebuie retehnologizat intregul proces de productie, de la ingrijirea plantatiilor si pana la ambalarea finala a ceaiului, conform normelor europene in vigoare. Intregul proces a fost finalizat insa cu succes. Astfel puteti alege sa savurati un veritabil ceai ecologic de mental. Se poate recunoaste usor dupa elementul distinctiv ae prin care sunt diferentiate produsele ecologice.

Pret: 5,5 lei (20 pliculete)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.