Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Farmec Gerovital Plant Tratament Ser hidratant termoprotector Gerovital Plant Tratament

Ser hidratant termoprotector Gerovital Plant Tratament

Parul este cel mai expus actiunii razelor solare si cel mai greu de protejat. Temperaturile ridicate distrug keratina si reduc drastic continutul de apa. Parul devine uscat, despicat, casant, avand un aspect nesanatos de par distrus.
Principiul de actiune al acestui ser are la baza conductivitatea foarte scazuta a peliculei protectoare ce o formeaza in jurul firului de par. Astfel, nivelul de hidratare a parului nu este afectat de folosirea foenului, ondulatorului, placii, dar si de temperaturi extreme si radiatii UV.
Mod de utilizare: Se aplica pe parul umed dupa fiecare spalare. Se lasa sa actioneze 2-3 minute pentru fixarea panthenolului si a keratinei, necesare pentru hidratare si reconstructie. Nu se clateste!
Dupa aplicarea serului se poate folosi aparatura de uscare sau coafare. Serul protejeaza fiecare fir de par de temperaturile extreme ale aparaturilor de coafare. Mai mult decat atat, serul contine keratina si D-panthenol pentru hidratare si reconstructie.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.