Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Farmec Gerovital Plant Tratament Masca pentru par degradat Gerovital Plant Tratament

Masca pentru par degradat Gerovital Plant Tratament

Un ajutor binevenit pentru parul suspus agresiunii zilnice de catre compusii chimici din produsele de styling, temperatura ridicata (foen, placa), razele UV, noxele din mediu etc.
Aceasta masca intensiv hranitoare reface suprafata firului de par deteriorat si fragil. Ingredientele nutritive si revitalizante patrund in fir fara sa-l incarce.
Mod de utilizare: Utilizata dupa fiecare spalare sau macar o data pe saptamana, pe parul proaspat spalat cu samponul regenerant Gerovital Plant, masca ajuta parul sa-si recapete elasticitatea, vitalitatea si sa devina usor de pieptanat si stralucitor.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.