Miercuri, 18 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Gerocossen Capilar+ Ser-tratament impotriva caderii parului Capilar+

Ser-tratament impotriva caderii parului Capilar+

Cumpara acest produs
Serul-tratament impotriva caderii parului Gerocossen Capilar+ contine complexul activ brevetat Procapil®, o combinatie de trei substante active (biotinoyl tripeptide-1, apigenin, acid oleanolic) cu actiune specifica asupra celor trei cauze ale alopeciei: micro-circulatie deficitara, atrofie foliculara cauzata de dihidrotestosteron si imbatranirea foliculului. Biotinoyl tripeptide-1 stimuleaza metabolismul celular, apigeninul imbunatateste micro-circulatia, iar acidul oleanolic inhiba 5α-reductaza (enzima care transforma testosteronul in dihidrotestosteron, hormonul care declanseaza alopecia). Actiunea acestor substante este completata de extractul din scoarta arborelui de chinina, ce fortifica firul de par de la radacina si ii stimuleaza cresterea. In plus, serul concentrat contine provitamina B5, care hidrateaza parul, conferindu-i stralucire, vitalitate si suplete. Firul de par devine mai viguros si mai rezistent, fapt dovedit de studii in-vitro si in-vivo (67% dintre voluntari au constatat cresterea numarului de fire in faza anagena, de crestere).
Mod de utilizare: Aplicati serul pe parul curat si zvantat, la radacina firului de par si masati usor scalpul. Nu se clateste. Nu ingrasa parul.
O fiola poate fi utilizata pentru doua aplicari.
Tratament intensiv: de doua ori pe zi, timp de trei-patru luni.
Tratament de intretinere: pentru rezultate optime se recomanda continuarea tratamentului cu Lotiunea impotriva caderii parului Gerocossen Capilar+, timp de minimum opt saptamani.
Pentru o eficienta crescuta a tratamentului, se recomanda folosirea Samponului-tratament impotriva caderii parului Gerocossen Capilar+, atat in timpul, cat si intre cure.
Testat dermatologic. 
     
Pret: 32,12 lei (10 flacoane a cate 10 ml fiecare).

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.