Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Produse alimentare Protector hepatic, inlocuitor de cafea instant

Protector hepatic, inlocuitor de cafea instant

Compozitie: extract de papadie si frunze de anghinare, extract din frunze de armurariu, extract de roinita, extract din radacina de lemn dulce, extract de menta
Actiune: tonic-amara si hepatoprotectoare (stimuleaza regenerarea celulei hepatice, contribuie la normalizarea valorilor transaminazelor serice crescute si imbunatateste fluxul biliar) datorita continutului in principiu amar taraxacina, complex vitaminic B, colina, saruri minerale din papadie, cinarina si guaianolidina cu gust amar, compusi flavonoidici din anghinare, silimarina din armurariu cu efect antihepatotoxic si protector al hepatocitelor; efect antiviral si imunomodulator (stimuleaza capacitatea de protectie imuna a organismului si previne alterarea functiilor metabolice ale celulei hepatice) datorita continutului in glicirizina din lemn dulce, flavonoizi, acid rosmarinic, acid ursolic; spasmolitica si sedativa datorita principiilor din roinita si menta; depurativa si detoxifianta, antioxidanta; antiinflamatoare, protectoare a mucoasei tubului digestiv si mucoaselor iritate ale cailor renale, a vezicii urinare; ajuta la reglarea nivelului glicemiei.
Produsul are gust de cafea deoarece in preparat se gasesc o serie de principii prezente si in cafea (mai putin alcaloizii purinici) care ii confera aroma specifica a acesteia, fiind o bogata sursa de minerale cu actiune energizanta si revigoranta.
Recomandari: Produsul poate inlocui satisfacator cerintele de gust si aroma ale cafelei naturale sau instant la persoanele care sunt obisnuite cu un consum crescut de cafea si, in acelasi timp, preparatul exercita o actiune benefica de protectie a ficatului si a tractului digestiv. In plus, persoanele care utilizeaza acest preparat beneficiaza si de posibilitatea evitarii efectelor secundare nedorite ale cafelei naturale (cardiovasculare, neurologice si digestive) provocate de alcaloizii purinici.
Produsul este recomandat ca inlocuitor de cafea cu efect hepatoprotector in: hepatite cronice, ciroza, insuficienta hepatica, steatoza hepatica, icter, angiocolite, afectiuni inflamatorii si de motilitate ale vezicii biliare (vezica atona cu stagnare de secretie biliara) in afara prezentei de calculi biliari de dimensiuni medii si mari; in perioada tratamentelor chimioterapice si radioterapice favorizeaza detoxifierea si eliminarea produsilor de degradare metabolica rezultati; constipatie cronica, indigestii, toxiinfectii alimentare, intoxicatii cu ciuperci (Amanita phalloides); congestii splenice, hemoroizi, varice, sindrom premenstrual, hipertrofia benigna a prostatei.
Produsul este benefic la toate varstele.
Mod de administrare: Produsul se prepara prin dizolvarea unui plic de 5 g in 50 ml apa fierbinte sau calda. Se pot consuma 2-4 plicuri pe zi. Se poate administra si in cure prelungite.

Pret: 26,61 lei (25 plicuri a cate 5 g). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.