Marti, 5 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Produse alimentare Hofimel S - Formula 1

Hofimel S - Formula 1

Cumpara acest produs
Este un supliment alimentar predozat, obtinut din miere de albine in amestec cu ulei de catina si uleiuri volatile de menta, levantica si salvie. Mierea de albine, datorita calitatilor extraordinare pe care le are, este un medicament si un aliment pretios in acelasi timp, fiind utilizata inca din Antichitate. Se asimileaza foarte usor de catre organism, oferindu-i acestuia energie si substante nutritive si bioactive.
Uleiul de catina folosit in formula de preparare este extras din fructele de catina printr-un procedeu de extractie original si constituie un concentrat alimentar natural. Fructele de catina constituie cea mai bogata sursa de vitamina A, vitamina E, carotenoizi si flavonoizi. Mai contin si mari cantitati de vitamina C, vitaminele B1, B2, K si PP, precum si microelemente, acizi grasi esentiali si fitosteroli.
Compusii liposolubili din uleiul de catina reprezinta un complex polivitaminic cu actiune regeneratoare asupra metabolismului celular. Principiile active continute sunt, in principal, beta-carotenii, vitaminele D, E, K, F, deci toate vitaminele liposolubile, dar si o serie de produsi polifenolici cu activitate puternic antiinflamatoare.
El este un tonifiant general, vitaminizant, antianemic, protector coronarian, antiaterosclerotic, imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului si asigura troficitatea celulei hepatice.
Mod de administrare:
Adulti: 2 linguri diluate in putina apa sau ceai, dupa mesele principale.
Copii peste 3 ani: 2 lingurite pe zi diluate in putina apa sau ceai, dupa mesele principale sau la recomandarea medicului.
Nu se administreaza persoanelor cu diabet zaharat.

Pret: 13,83 lei (400 g). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.