Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :

Hofident

Cumpara acest produs
Produs cosmetic pentru ingrijirea gurii cu coenzima Q10
Actiune: produs cosmetic cu proprietati antiseptice, cicatrizante, hemostatice, antiinflamatoare, antioxidante, dezodorizante datorita continutului bogat in substante bioactive naturale: flavonoide, peptide hemostatice, acizi polifenolici, tainuri, saruri minerale, uleiuri esentiale, saponine triterpenice. Prin asocierea cu coenzima Q10 are loc potentarea actiunilor sinergice ale principiilor active in activitatea de protectie si stimulare a proceselor de refacere a mucoasei bucale, impiedicand mirosul neplacut al gurii.
Recomandari: pentru igiena zilnica a gurii in gingivita, stomatita, afte, dureri de compresie cauzate de protezele dentare, ragade, sangerari ale gingiilor, ulceratii ale mucoasei bucale si gingivale.
Mod de utilizare: dupa fiecare masa se clateste gura cu produsul diluat in apa calduta (1 lingurita la 1/2 pahar de apa) sau 30-50 picaturi de produs in 50 ml apa calduta.

Pret: 9,67 lei (50 ml). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.