Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :

Trilavanda

Cumpara acest produs
Continut: tinctura de echinacea, tinctura de traista ciobanului,  ulei esential de lavanda.
Actiune: produsul dermato-cosmetic insumeaza efectele benefice asupra tesutului cutanat date de multitudinea principiilor bioactive din formula produsului.
Tinctura de echinacea contine o varietate mare de polizaharide cu important rol nutritiv si biostimulator, acizi polifenolcarboxilici, fitosteroli, acizi grasi, vitamine, ulei esential, flavonoizi, acizi liberi si esterificati: acid cafeic, clorogenic, ferulic, rutozid, echinacozide, verbacozide, acizi aminati liberi si peptizi inferiori. Ansamblul de compusi care actioneaza sinergic confera tincturii o remarcabila actiune antiinflamatoare, antiseptica, dermoregeneratoare prin efectul sau imunostimulator, emolienta si de infrumusetare a pielii.
Tinctura de traista ciobanului are ca principali componenti colina, acetil-colina, tiamina si alte vitamine, substante tanante, rezine, amino-zaharuri, rutozid, acizii fumaric si maleic, acid protocatehic, acizi aminati, fitosteroli si saruri ale K, Mg, Ca, Zn, etc, cu multiple efecte nutritive si biostimulatoare asupra pielii. Sinergismul acestora determina o buna actiune vasoconstrictoare, hemostatica, astringenta si cicatrizanta, antiedematoasa si antiinflamatoare, anticuperozica, antiseboreica si de crestere a troficitatii pielii.
Uleiul esential de lavanda, foarte apreciat pentru proprietatile sale de exceptie datorate celor peste 100 de compusi identificati este utilizat in acest caz pentru proprietatile sale puternic antiseptice, sedative, relaxante asupra musculaturii si sistemului nervos, revulsive, cicatrizante si reepitelizante, antiedematoase, precum si antiseboreice si placut mirositoare.
Recomandari: pentru intretinerea tenului, intarzierea procesului de imbatranire si ridare, pentru indepartarea efectelor de disconfort care apar dupa ras sau in contact cu agentii alergenici si iritanti din mediu. Produsul poate fi utilizat si datorita activitatii sale antiacneice pronuntate, mai ales de catre tineri (baieti si fete). Tot atat de bine poate fi folosit ca demachiant sau pentru curatarea fetei inainte de culcare, inducand un somn usor si relaxant.
Mod de utilizare: se aplica pe fata prin masaj usor.

Pret: 10,5 lei (50 ml). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.