Marti, 28 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Ceaiuri ecologice Ceai ecologic de Passiflora

Ceai ecologic de Passiflora

Cumpara acest produs
Compozitie
: pulbere obtinuta din partile aeriene de Passiflora
Actiune: sedativa asupra sistemului nervos central, tranchilizanta, anticonvulsivanta, antispastica, relaxanta a musculaturii netede, usor hipotensiva.
Recomandari: supliment alimentar pentru imbunatatirea regimului igieno-dietetic, in insomnii, stari de neliniste, incordare, iritabilitate, stari emotive, tulburari neurovegetative; se poate folosi ca adjuvant in convulsii de diferite etiologii, migrene.
Precautii: nu se administreaza la copii sub 5 ani; in sarcina si perioada de alaptare numai dupa recomandarea medicului.
Mod de administrare: ceaiul ecologic de Passiflora se prepara din 1-2 plicuri x 1g la 250 ml apa fierbinte, prin infuzare timp de 5-10 minute. Infuzia se consuma indulcita, calda, 1-2 cani pe zi intre mese sau de cate ori este nevoie.

Pret: 4,61 lei (25 plicuri a cate 1 g). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.