Miercuri, 18 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Ceaiuri Sicfruct

Sicfruct

Ceai instant din suc de fructe de zmeura
Compozitie: un plic contine 4 g granula de ceai instant preparat din suc de fructe de zmeur.
Actiune: fructele de zmeur sunt bogate in zaharuri, acizi organici, pectine, protide, vitamine (A, C, B1, B2), saruri minerale (potasiu, calciu, fosfor, magneziu, mangan, sodiu, zinc, cupru). Acest continut confera ceaiului o actiune tonica generala, depurativa, de stimulare a mecanismelor de eliminare a toxinelor, diuretica, laxativa, sudorifica, febrifuga, antiinflamatorie, remineralizanta si vitaminizanta, de reglare a functiilor hepatice si stimulare a digestiei.
Recomandari: gastrite cronice hiperacide, ulcer gastric, constipatie cronica, colite cronice, oboseala generala, surmenaj, dureri reumatismale, litiaze urinare si biliare, stari febrile (guturai, gripa), diabet, guta, anemii feriprive, carente in aportul alimentar al unor vitamine si microelemente, ca supliment nutritiv si adjuvant in afectiuni hepato-biliare.
Mod de utilizare: produsul se prepara prin dizolvarea unui plic de 4 g in 100 ml apa fierbinte sau calda. Se pot consuma 2-4 plicuri pe zi. Se administreaza in cure prelungite.

Pret: 11,16 lei (25 plicuri). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.