Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Ceaiuri Ceai de echinacea

Ceai de echinacea

Actiune: imunostimulatoare nespecifica - mareste capacitatea de aparare a organismului fata de infectiile virale si bacteriene; este eficient in afectiunile acute si cronice ale aparatului respirator (gripa, guturai, angina, faringite, bronsite, laringite), are proprietati antiinflamatorii, antioxidante si cicatrizante.
Recomandari: in perioadele cu risc de aparitie a infectiilor gripale, in herpes recidivant cu episoade de eruptii cutaneo-mucoase frecvente, afte bucale, stomatite, infectii cutanate bacteriene (indeosebi cele streptococice), psoriazis, infectii ale tractului urinar, procese inflamatorii uro-genitale.
Mod de administrare: 1-2 plicuri in 250 ml apa fierbinte, timp de 10-15 minute. Infuzia se consuma, calda sau rece, 2-3 ori pe zi sau ori de cate ori este necesar, in perioadele reci ale anului cu risc de aparitie a infectiilor gripale. Se poate folosi pana la 1 litru de ceai pe zi ca imunostimulator general.

Pret: 3,12 lei (25 plicuri a cate 1 g). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.