Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Ceaiuri Ceai de rozmarin

Ceai de rozmarin

Cumpara acest produs
Recomandari: pentru aportul de nutrienti si substante bioactive (uleiuri esentiale, diterpene fenolice, flavonoide, acizi triterpenici, taninuri, principii amare), ceaiul de rozmarin este recomandat ca supliment alimentar in afectiuni hepatobiliare (insuficienta hepatica, dischinezie biliara, litiaza biliara, tulburari dispeptice, anorexie), dislipidemie, ateroscleroza, stari de astenie la persoane varstnice cu tulburari circulatorii si de memorie (imbunatateste irigarea si oxigenarea cerebrala), in hipotensiune cu tendinta catre colaps ortostatic, ca tonifiant si reconfortant dupa efort intelectual si fizic prelungit, debilitate fizica la tineri, in stari de astenie dupa boli infecto-contagioase, ca vasoprotector al circulatiei periferice, pentru actiunea antioxidanta, antiseptica si antiinflamatorie.
Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare, in epilepsie, la pacienti hipertensivi (numai la recomandarea medicului).
Mod de administrare: 1-2 plicuri in 250 ml apa fierbinte, timp de 5-10 minute. Infuzia se consuma calda, de 1-2 ori pe zi sau ori de cate ori este necesar.

Pret: 3,12 leii (25 plicuri a cate 2 g). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.