Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Ceaiuri Ceai de salvie si topinambur - ceai antibalonare

Ceai de salvie si topinambur - ceai antibalonare

Cumpara acest produs
Asocierea salviei, bogata in substante biologic active si topinambur, cu un continut ridicat de inulina (polizaharid cu functie prebiotica importanta, hidrolizat numai la nivelul intestinului gros sub actiunea bacteriilor intestinale utile) realizeaza un produs natural recomandat pentru imbunatatirea digestiei, stimularea dezvoltarii florei intestinale care sintetizeaza numeroase substante esentiale corpului uman la nivelul intestinului gros; favorizeaza captarea metalelor grele si eliminarea lor din organism.
Actiune: regleaza tranzitul intestinal; stimuleaza dezvoltarea microorganismelor specifice florei normale, inhiband germenii patogeni la nivelul intestinului gros, regleaza si imbunatateste absorbtia de calciu si a altor substante nutritive in organism; are actiune antiinflamatorie, carminativa, coleretica, antiseptica intestinala, astringenta, contribuie la reglarea metabolismului lipidelor, usor hipoglicemianta.
Recomandari: suplimentarea dietei in tulburari de tranzit si disconfortul abdominal legat de tulburarile functionale digestive si ale cailor biliare, pancreatice; impiedica procesele fermentative si favorizeaza eliminarea gazelor din intestin, modificand flora patogena intestinala in favoarea florei intestinale normale; imbunatatirea absorbtiei de calciu reduce riscul de osteoporoza; prin reglarea metabolismului lipidelor reduce riscul de ateroscleroza la nivelul sistemului cardiovascular.
Mod de administrare: infuzare din doua plicuri de 2 g la 250 ml apa fierbinte, timp de 10-15 minute. Infuzia se consuma neindulcita, calduta sau rece, de 2-3 ori pe zi ori de cate ori este necesar.

Pret: 3,72 (25 plicuri a cate 2 g). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.