Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Ceaiuri Ceai de sunatoare

Ceai de sunatoare

Cumpara acest produs
Fiind bogat in substante bioactive, ceaiul de sunatoare poseda proprietati complexe: antidepresive si sedative, colagog-coleretice, de protejare a celulei hepatice, antispastice, antiinflamatorii, antiseptice, astringente, diuretice, hipotensive, antidiareice, cicatrizante.
Recomandari: in stari depresiv-anxioase, distonie neuro-vegetativa, iritabilitate, dischinezie biliara, hepatita cronica, colecistite, colite si enterocolite cronice, gastro-duodenite, hiperaciditate, gastrite, ulcer gastric, pentru persoanele care au tendinta de a retine apa in organism.
Mod de administrare: 1-2 plicuri in 250 ml apa fierbinte, timp de 5-10 minute. Infuzia se consuma intotdeauna calduta sau rece, neindulcita, 2-3 cani pe zi imediat dupa fiecare masa (cel putin 4 saptamani) sau ori de cate ori este necesar.
Precautii: pe perioada utilizarii ceaiului de sunatoare se va evita expunerea prelungita la soare. In timpul sarcinii se utilizeaza limitat si cu prudenta, numai la recomandarea medicului.

Pret: 3,12 lei (25 plicuri a cate 1 g). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.