Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Coenzima Q10 Coenzima Q10 in ulei de catina Forte Plus

Coenzima Q10 in ulei de catina Forte Plus

Cumpara acest produs
Compozitie:
coenzima Q10, ulei de catina, lecitina, excipienti.
Produs destinat suplimentarii dietei datorita calitatilor nutritionale si functionale ce rezulta din asocierea intre coenzima Q10, uleiul de catina si lecitina. Coenzima Q10 reprezinta sursa de energie celulara fara de care celula nu poate sa traiasca, avand proprietati antioxidante deosebite si fiind implicata in procesele de producere si stocare a energiei din celulele organismului pentru desfasurarea normala a proceselor biochimice. Uleiul de catina este o sursa naturala polivitaminica (vitaminele A, E, C, P, intregul complex B, carotenoizi), de microelemente bioactive (fosfor, calciu, fier, magneziu si potasiu) si acizi grasi esentiali, iar lecitina este un constituient important al membranelor celulare, fiind implicata in metabolismul lipidelor la nivelul ficatului si fiind un sustinator important neuronal si cardiovascular.
Actiune: antioxidanta, vitaminizanta, de imbunatatire a proprietatilor reologice ale sangelui, de crestere a contractilitatii miocardului si a muschilor striati, antiaritmica, antiaterosclerotica, de incetinire a procesului de imbatranire a organismului. Contribuie la intensificarea functiilor cerebrale, la mentinerea echilibrului hormonal, fiind un energizant celular. Accelereaza tranzitul intestinal si previne senzatia de balonare. Are actiune imunomodulatorie, antianemica, detoxifianta, de crestere a rezistentei la efort, de ameliorare a functiei reproductive.
Recomandari: pentru completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate, in afectiuni cardiovasculare, pentru suplimentarea nutritionala in suprasolicitari fizice si activitati intelectuale intense, pentru imbunatatirea capacitatii de concentrare si memorare, stres, sport de performanta, profesii in medii toxice, afectiuni neurologice degenerative, afectiuni digestive ale glandelor anexe, parodontopatii, osteoporoza, hipotiroidie, obezitate, tulburari de menopauza, infertilitate, sindromul oboselii cronice, in curele de slabire, tonic excelent pentru persoanele de varsta a treia.
Precautii: la persoanele sub tratament cu anticoagulante cumarinice numai la recomandarea medicului.
Mod de administrare: 1-2 capsule de 2 ori pe zi, de preferat in cure de minimum 40 de zile, de 3-4 ori pe an sau permanent.

Pret: 61,66 lei (30 capsule). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.