Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Gemoderivate Muguri de castan salbatic

Muguri de castan salbatic

Cumpara acest produs
Gemoderivatele Hofigal sunt suplimente alimentare sub forma de extracte hidrogliceroalcoolice in dilutie 1:1, obtinute din tesuturi vegetale proaspete aflate in faza de crestere (muguri, boboci, mladite, scoarta ramurilor tinere, seminte etc.) Acestea sunt formate din tesuturi embrionare care concentreaza intreaga energie si informatie genetica a plantei, fiind mai bogate in vitamine, oligoelemente, minerale, acizi nucleici sau factori de crestere decat restul plantei.
Actiune: flebotonica (imbunatateste fluxul sangvin venos), vasoprotectoare venoasa si capilara, decongestiva venoasa, antiinflamatorie, antiedematoasa. Determina ameliorarea functiilor circulatorii alterate in zonele de dilatatie vasculara si imbunatateste fluxul sangvin in zonele congestionate.
Recomandari: in staza venoasa la nivelul pelvisului, ale membrelor inferioare, ale venei porta; congestii ale venelor bronsice, tromboflebite, hemoroizi, tromboza hemoroidala, fragilitate capilara; insuficienta respiratorie de origine emfizematoasa; edeme si inflamatii posttraumatice sau postoperatorii; rezultatele bune in tratarea algiilor cronice ale regiunii lombo-sacrale si a lombalgiilor au consacrat mugurii de castan salbatic ca adjuvant in tratarea acestor boli; in constipatiile cronice; este indicat in faringo-laringite uscate si iritante.
Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare (la indicatiile medicului).
Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 1-3 ori pe zi, diluata in putina apa, inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.

Pret: 14,14 lei (30 mondoze a cate 1,5 ml). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.