Miercuri, 18 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Gemoderivate Muguri de plop negru

Muguri de plop negru

Gemoderivatele Hofigal sunt suplimente alimentare sub forma de extracte hidrogliceroalcoolice in dilutie 1:1, obtinute din tesuturi vegetale proaspete aflate in faza de crestere (muguri, boboci, mladite, scoarta ramurilor tinere, seminte etc.) Acestea sunt formate din tesuturi embrionare care concentreaza intreaga energie si informatie genetica a plantei, fiind mai bogate în vitamine, oligoelemente, minerale, acizi nucleici sau factori de crestere decat restul plantei.
Actiune: vasodilatatoare si vasoprotectoare (reduce spasmele arteriale la nivelul membrelor inferioare si favorizeaza circulatia colaterala compensatorie), normalizarea valorilor gamaglobulinelor, beta-lipoproteinelor si a acidului uric, combaterea tendintei de trombofilie, antiinflamatorie asupra aparatului osteoarticular, aparatului respirator si a cailor urinare.
Recomandari: in tratamentul arteriopatiilor, arterite ale membrelor inferioare, plagi si ulcere atone secundare insuficientei arteriale, boala Raynaud si arterite ateriosclerotice din tabagism, tromboflebite si tendinta catre manifestari tromboembolice ale membrelor inferioare, guta si manifestari articulare ale gutei, cistite recidivante, litiaza renala de origine urica, bronsite cronice si traheite recidivante la copii.
Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare (la indicatia medicului).
Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml o data pe zi, diluata in putina apa, dimineata. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.

Pret: 14,14 lei (30 monodoze a cate 1,5 ml). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.