Miercuri, 18 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Gemoderivate Muguri de coacaz negru

Muguri de coacaz negru

Cumpara acest produs
Gemoderivatele Hofigal sunt suplimente alimentare sub forma de extracte hidrogliceroalcoolice in dilutie 1:1, obtinute din tesuturi vegetale proaspete aflate in faza de crestere (muguri, boboci, mladite, scoarta ramurilor tinere, seminte etc.) Acestea sunt formate din tesuturi embrionare care concentreaza intreaga energie si informatie genetica a plantei, fiind mai bogate in vitamine, oligoelemente, minerale, acizi nucleici sau factori de crestere decat restul plantei.
Actiune: stimuleaza corticosuprarenala pentru secretia unor hormoni cu proprietati antiinflamatorii si antialergice (actiune cortizon-like), creste rezistenta la frig a persoanelor sensibile.
Recomandari: drenor universal, hiposuprarenalism, sindroame alergice acute si cronice, stari inflamatorii de diverse cauze: rinite si rinofaringite recidivante, sinuzite, emfizem pulmonar, bronsite cronice, parotidite, artroze si unele forme de de reumatism inflamator, boli ale aparatului digestiv, dismetabolism, adenom de prostata, prostatita cronica, chisturi ovariene si fibrom uterin, retinopatie diabetica (leziuni retiniene, diminuarea acuitatii vizuale, atrofia nervului optic).
Precautii: in sarcina si pe parcursul perioadei de alaptare, precum si pentru copiii pana la varsta de 7 ani, se foloseste numai la recomandarea medicului.
Mod de administrare: 1 monodoza de 2 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale. Preparatul diluat se absoarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.

Pret: 14,14 lei (30 monodoze a cate 2 ml). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.