Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Spirulina Spirulina 500 mg (30 comprimate)

Spirulina 500 mg (30 comprimate)

Compozitie: biomasa spirulina, excipienti
Actiune: produs natural bogat in principii biologic active, care intervine in reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice si imunologice ale organismului. Normalizeaza schimburile de substante la nivel celular si restabileste legaturile intercelulare; antioxidanta; stimuleaza productia de corticosteroizi, insulina, hormoni tiroidieni, adrenalina, noradrenalina; creste capacitatea de aparare a organismului fata de infectii; are rol antitoxic, prin facilitarea eliminarii metalelor grele, a toxinelor si a radionuclizilor; previne scaderea numarului de leucocite dupa roentgenterapie; creste cantitatea de hemoglobina si numarul de eritrocite; stimuleaza hematopoieza; stimuleaza functiile macrofagelor, activitatea citotoxica NK si activitatea fagocitara a polimorfonuclearelor; scade viteza de sedimentare a hematiilor; are efecte benefice in afectiuni oculare; hipolipemianta si hipocolesterolemianta; stimuleaza spermatogeneza, combate impotenta si frigiditatea; stimuleaza lactatia; controleaza senzatia de foame, ajuta procesele digestive; stimuleaza sinteza de proteine, protejeaza si stimuleaza regenerarea celulei hepatice; contribuie la normalizarea valorilor transaminazelor serice crescute.
Recomandari: asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesar suplimentarii regimului dietetic in hepatite cronice, ciroza hepatica (pentru realizarea unei diete cu rol de protectie a celulei hepatice si efect depurativ pentru eliminarea substantelor daunatoare hepatotoxice); gastrite, ulcer gastric si duodenal; diabet zaharat tip II; obezitate; cardipatie ischemica, hipertensiune arteriala; insuficienta corticosuprarenala; distonie neurovegetativa, suprasolicitare nervoasa, efort intelectual sustinut; imbunatatirea performantelor sportive; compensarea carentelor de calciu si magneziu; retinopatii, glaucom, cataracta; combaterea procesului de imbatranire precoce; rol benefic in profilaxia infectiilor microbiene si virale si a bolilor maligne; radioprotectie.
Mod de administrare:
Adulti: 1,5-3 g repartizate in 3 prize pe zi, cu 30 de minute inainte de mesele principale. Pentru intretinere: 2,0-3 g repartizate in 2-3 prize pe zi
Copii peste 3 ani: 0,6-1,2 g pe zi, inainte de mesele principale.
Copii peste 12 ani: 1,0-1,5 g (2-3 comprimate) pe zi.
Sportivi: 3-5 g pe zi repartizate in 2-3 prize, cu 30 de minute inainte de mese; in concursuri sau antrenamente intensive se poate ajunge pana la 10 g pe zi cu recomandarea medicului.
Este indicat ca ultima priza sa fie luata inainte de orele 18.
Se poate administra in cure prelungite de 90-180 de zile, cu o pauza de 10 zile si, in paralel, cu tratamente conventionale.

Pret: 10 lei (30 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.