Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Spirulina Spirulina cu extract total de catina

Spirulina cu extract total de catina

Cumpara acest produs
Compozitie: spirulina, extract concentrat de catina si excipienti.
Actiune: produs destinat suplimentarii dietei datorita calitatilor nutritionale si functionale care rezulta din asocierea intre biomasa de alga Spirulina Platensis si extractul de catina. Se realizeaza o combinatie intre calitatile nutritionale si bioenergetice ale spirulinei si proprietatile vitaminizante si remineralizante ale extractului de catina.
Produsul rezultat este un supliment alimentar care intervine in reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice si imunologice ale organismului. Spirulina este o sursa bogata de proteine, contine o gama larga de aminoacizi, acizi grasi saturati si nesaturati, polizaharide, vitamine hidrosolubile si liposolubile, hormoni vegetali, enzime, microelemente si pigmenti activi biologic. Extractul din fructe de catina este o reala sursa naturala polivitaminica (cea mai bogata sursa de vitaminele A si E, carotenoizi, vitaminele C, P si intreg complexul B), microelemente bioactive (fosfor, calciu, fier, magneziu, potasiu), precum si acizi grasi esentiali.
Stimuleaza si normalizeaza schimburile de substante la nivel celular, restabileste si echilibreaza functiile metabolice ale unor tesuturi si organe (hepatoprotectoare prin stimularea sintezei de proteine, regenerarea celulei hepatice si normalizarea valorilor transaminazelor serice crescute);
Poseda o pronuntata actiune antioxidanta si de captare a radicalilor liberi superoxidici; stimuleaza productia de corticosteroizi, insulina, hormoni tiroidieni, adrenalina, noradrenalina; creste capacitatea de aparare a organismului fata de infectii cu germeni virali si bacterieni (atat prin actiune antivirala sau antibacteriala, cat si prin stimularea raspunsului imun); are rol antitoxic prin facilitarea eliminarii metalelor grele si toxinelor; stimuleaza hematopoieza, previne scaderea numarului de leucocite dupa roentgenterapie, stimuleaza functiile macrofagelor, activitatea fagocitara a polimorfonuclearelor, scade viteza de sedimentare a hematiilor; influenteaza pozitiv metabolismul lipidelor prin actiunea hipolipemianta si hipocolesterolemianta; stimuleaza spermatogeneza, combate impotenta si frigiditatea; stimuleaza lactatia; controleaza senzatia de foame, ajuta procesele digestive.
Recomandari: pentru completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate (diete cu carente de proteine, vitamine, microelemente, flavonoizi sau cu aport exagerat de lipide si glucide); suplimentarea nutritionala in profesii cu efort fizic si intelectual intens, in sportul de performanta, profesii in medii toxice, in perioada adolescentei, la persoane de varsta a treia, in conditii de malabsorbtie, la fumatori, la persoane care consuma in exces bauturi alcoolice.
Produsul se dovedeste util daca este asociat in dieta pacientilor cu: afectiuni digestive (gastrite, ulcer gastric si duodenal), hepatobiliare (hepatite cronice, ciroza hepatica), pentru realizarea unor diete cu rol de protectie a celulei hepatice si efect depurativ (in procesele de eliminare a substantelor daunatoare hepatotoxice); boli cardiovasculare (cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala); diabet zaharat tip II; obezitate; insuficienta corticosuprarenala; distonie neurovegetativa, suprasolicitare nervoasa, efort intelectual sustinut; pentru imbunatatirea performantelor sportive prin aport sporit energetic si de nutrienti, prin compensarea carentelor de calciu si magneziu (contine calciu si magneziu organice asimilabile); in unele afectiuni oculare (retinopatii, glaucom, cataracta); combate procesul de imbatranire precoce; adjuvant al dietei indicate pe langa masurile specifice ale profilaxiei infectiilor microbiene si virale; adjuvant in cadrul masurilor de profilaxie a bolilor maligne; radioprotectie.
Mod de administrare:
Adulti: 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de mesele principale.
Se poate administra in cure prelungite si in paralel cu tratamente conventionale recomandate de medic.
Copii peste 3 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi, inainte de mesele principale sau la recomandarea medicului.
Sportivi: 2 comprimate de 4-5 ori pe zi, inainte de mese. In timpul antrenamentelor, doza se poate dubla.

Pret: 14,7 lei (40 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.