Luni, 26 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Reglacid

Reglacid

Cumpara acest produs
Compozitie: pulbere din fructe de catina, cuticula din pipota de pasare, floare de musetel, sunatoare, amarant, ulei volatil de cimbru, ulei volatil de levantica si excipienti.
Actiune: antiseptica, antiinflamatorie la nivelul tractului gastro-intestinal; amelioreaza unele afectiuni gastro-intestinale usoare si previne aparitia unor complicatii si evolutia catre forme mai severe. Regleaza aciditatea gastrica, imbunatateste digestia, protejeaza mucoasa gastrointestinala si stimuleaza regenerarea ei. Are efect depurativ, usor laxativ si diuretic.
Recomandari: adjuvant in afectiunile gastrointestinale, al refluxului esofagian, a unor stari toxice si alergice, a dismicrobismului intestinal si al indigestiilor acute. Combate hiperaciditatea gastrica si amelioreaza tulburarile functionale metabolice consecinte ale suferintei cronice a tractului digestiv.
Mod de administrare: 1-2 capsule de 3 ori pe zi, cu 10-15 minute inainte de masa, in functie de stadiul si natura afectiunii digestive sau la recomandarea medicului.

Pret: 12,6 lei (60 capsule). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.