Miercuri, 28 Oct

Ultimele Titluri :

Tusimun

Cumpara acest produs
Compozitie: extract de patlagina, extract de lemn dulce, tinctura de valeriana si excipienti.
Actiune: antiinflamatorie, de fluidificare a secretiei bronsice, emolienta, expectoranta, cicatrizanta, de calmare a tusei, sedativa, imunostimulatoare (stimuleaza mecanismul de aparare antiinfectioasa a organismului).
Recomandari: produsul contine principii bioactive necesare dietei in afectiuni acute si cronice ale arborelui respirator (faringite, laringite, traheite, bronsite acute si cronice, afectiuni pulmonare de diferite etiologii insotite de tuse spastica iritativa). Produsul poate fi folosit si de catre persoanele cu diabet, deoarece nu contine zahar. Prezenta tincturii de valeriana induce o stare de relaxare si favorizeaza un somn linistit.
Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare; in astm bronsic si emfizem pulmonar; la persoanele cu hipertensiune arteriala se administreaza numai la recomandarea medicului.
Asocierea cu sedative, hipnotice, diuretice tiazidice, glicozizi digitalici, antiartimice de tipul procainamidei si chinidinei se va face numai la recomandarea medicului.
Produsul nu se administreaza inainte de conducerea unui vehicul, la persoanele a caror profesie impune performante psiho-motorii riguroase, in asociere cu consumul de bauturi alcoolice.
Mod de administrare:
Adulti si copii peste 12 ani: 1 lingurita (5 ml) de 3-4 ori pe zi, diluata in 50 ml apa sau ceai.
Administrarea prelungita (mai mare de 4 saptamani) se face numai la recomandarea medicului.

Pret: 10,5 lei (100 ml). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.