Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Somn usor

Somn usor

Cumpara acest produs
Compozitie: pulbere din radacina de valeriana, pulbere din passiflora, pulbere din floare de levantica, extract de radacina de lemn dulce si excipienti.
Actiune: produs (realizat prin asocierea de plante cu actiune sinergica) cu un complex de principii active inzestrate cu proprietati sedative asupra sistemului nervos central, actiune antispastica in tulburari digestive si moderat hipotensiva; efect revigorant (confera organismului o stare de bine, liniste si calm care faciliteaza inducerea somnului fiziologic, iar trezirea din somn se face fara existenta unei stari de oboseala, lentoare mentala sau mahmureala).
Nu genereaza dependenta si este lipsit de efecte secundare toxice la dozele recomandate.
Recomandari: asigura un aport de nutrienti si substante bioactive cu efect pozitiv de ameliorare a starilor de disfunctie neuropsihica (insomnie, anxietate, iritabilitate nervoasa, cefalee, mialgii, tulburari neurovegetative si tulburari de menopauza); colite, gastrite pe fond nervos; pentru revigorarea organismului dupa perioade prelungite de surmenaj insotite de perturbari in inducerea si calitatea somnului, pentru combaterea efectelor negative ale stresului de orice natura care influenteaza calitatea si durata somnului.
Contraindicatii: nu se recomanda la copiii sub 5 ani, in sarcina si in perioada de alaptare. Se va evita consumul de alcool in perioada de administrare.
Precautii: in hipertensiune arteriala sistemica sub tratament cu medicamente hipotensoare; nu se recomanda a fi utilizat in timpul activitatilor diurne care necesita atentie, de catre conducatorii auto si utilaje (produsul favorizeaza instalarea somnului, scaderea atentiei, a reflexelor si a puterii de concentrare); nu se administreaza concomitent cu barbiturice si benzodiazepine; in timpul tratamentului cu corticosteroizi sistemici, cu diuretice, cu glicozizi digitalici si antiaritmice; in insomnii care apar ca simptom al unor afectiuni functionale sau organice, situatii in care administrarea preparatului se face numai la recomandarea medicului.
Mod de administrare:
Adulti: 1-2 comprimate seara, cu 2-3 ore inainte de culcare. Nu se administreaza mai mult de 6 saptamani dupa care se recomanda o pauza de minim 30 de zile.
Copii 5-12 ani: 1/4-1/2 comprimat (fractie din doza adultului proportionala cu greutatea corporala a copilului), seara, inainte de culcare, in cazul starilor de agitatie, emotivitate crescuta, numai la indicatia medicului.

Pret: 11,2 lei (20 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.