Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Tutun Stop

Tutun Stop

Cumpara acest produs
Compozitie: extract uscat din fructe de armurariu, extract uscat din fructe de catina, extract uscat din radacina de lemn dulce, ardei, trei frati patati, extract uscat din fructe de zmeur, extract uscat de menta, coenzima Q10 si excipienti.
Actiune: produsul este destinat fumatorilor pentru proprietatile de inhibare a dorintei de a fuma si pentru mentinerea integritatii functiilor fiziologice ale organismului la persoanele dependente de fumat. Protejeaza celula hepatica, imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului si asigura troficitatea celulei hepatice; este un bun protector coronarian si antiaterosclerotic. Poseda o pronuntata activitate antioxidanta si incetineste procesul de imbatranire a organismului prin captarea radicalilor liberi superoxidici. Are rol antitoxic prin facilitarea eliminarii toxinelor din organism, protejeaza mucoasa gastrica impotriva efectelor ulcerogene ale toxinelor din tutun; este tonifiant general si are actiune nespecifica a sistemului imunitar, de crestere a rezistentei in infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare, bronsite acute si cronice cu tuse insotita de expectoratie.
Recomandari: preparatul este benefic pentru persoanele dependente de nicotina si reprezinta modalitatea optima de reducere a numarului de tigari pe zi sau renuntarea la fumat.
Prin asocierea extractelor din compozitie se realizeaza un fitocomplex cu rol important in ameliorarea simptomelor de sevraj tabagic caracteristice abuzului de tutun si revenirea la normal a functiilor metabolice ale organismului. Se recomanda persoanelor care doresc sa renunte la fumat, deoarece produsul provoaca dezgust pentru tutun (tigara nu va mai avea aroma obisnuita) si ajuta la depasirea fazei de dependenta.
Nu uitati beneficiile renuntarii la fumat: scade riscul bolilor cardiovasculare, creste rezistenta la efort fizic si intelectual, dispar starile de nervozitate, iritabilitate si anxietate, cresc sansele pentru o viata lunga si sanatoasa si sunt protejati cei din jur de riscurile fumatului pasiv!
Mod de administrare: 2 comprimate de 3 ori pe zi, in cure de minimum 3 luni. Curele sunt de lunga durata, de la caz la caz.

Pret: 17,5 lei (40 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.