Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Passisclerotin

Passisclerotin

Cumpara acest produs
Compozitie:
extract uscat de roinita, extract uscat de paducel, extract uscat de talpa gastei, radacina de valeriana, passiflora, coenzima Q10 si excipienti.
Actiune: produs din plante medicinale destinat dietei pentru aportul de substante bioactive cu actiune neurotonica si sedativa asupra sistemului nervos central, anxiolitica, antidepresiva, miorelaxanta; are proprietati functionale cardiotonice, coronarodilatatoare, de imbunatatire a fluxului sanguin la nivelul inimii; antiaritmica; de crestere a vascularizatiei cerebrale, vasodilatatoare periferica, efect pozitiv de utilizare a oxigenului si de prevenire a actiunii nocive a radicalilor liberi superoxidici asupra sistemului cardiovascular; antiaterosclerotica; hipotensiva (de normalizare a tensiunii arteriale); efect antioxidant, antispastic, detoxifiant si de incetinire a procesului de imbatranire a organismului.
Recomandari: remediu natural pentru imbunatatirea echilibrului psiho-emotional si restabilirea functiilor fiziologice ale sistemului nervos central in starile de stres care pot avea efecte negative la persoanele cu predispozitie la unele tulburari cardiovasculare, gastro-intestinale (ulcer, colita etc.), renale, metabolice (diabet); benefic regimului dietetic pentru intretinerea unei buni functionari a inimii si a aparatului circulator. Este recomandat in stari depresive, nevroze, stari de neliniste, de incordare si nervozitate; pentru reducerea nervozitatii; in stari emotive, tulburari neurovegetative din menopauza (palpitatii, anxietate), in tulburari minore ale somnului (dificultatea de a adormi); agitatie psihomotorie; angina pectorala, miocardoscleroza, aritmii, recuperare dupa infarct miocardic; calmant in eretismul cardiac (palpitatii, extrasistole, tahicardie); cardiopatie ischemica; afectiuni cardiace cu substrat nervos; hipertensiune arteriala de cauza psihogena (stres); ateroscleroza; hipercolesterolemie; migrene; greturi; gastralgii; dismenoree asociata cu simptome vegetative si labilitate psihica.
Nu produce dependenta, nu creeaza somnolenta, stare de ameteala si obnubilare la trezirea din somn.
Precautii: in sarcina si perioada de alaptare, la copii pana la varsta de 7 ani, la bolnavii de astm bronsic si emfizem pulmonar dupa recomandarea medicului.
Se va evita administrarea produsului in asociere cu consumul de alcool.
Mod de administrare: 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, la nevoie (preferabil dupa mese) sau dupa recomandarea medicului. In tulburari ale somnului se iau 1-2 comprimate (in doza unica) cu 30-60 minute inainte de culcare.

Pret: 25 lei (40 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.