Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Passiflora

Passiflora

Cumpara acest produs
Compozitie: pulbere de Passiflora, pulbere din tuberculi de topinambur, excipienti.
Actiune: supliment nutritiv natural cu proprietati sedative, anxiolitice, hipnotice, antispastice, astringente, sudorifice, vasodilatatoare, de ameliorare a unor afectiuni ginecologice; actiune hipotensiva moderata, activitate bactericida si antiinflamatorie moderata. Unele studii arata ca, spre deosebire de narcoticele de sinteza, somnul favorizat de Passiflora este indus normal, iar la trezire pacientii nu prezinta stari de ameteala sau stari confuzionale.
Recomandari: insomnie cu dificultatea inducerii starii de somn, stari de iritabilitate, eretism cardiac (palpitatii, extrasistole, tahicardie, senzatie de anxietate), nevralgii, sindrom de vezica urinara iritabila (senzatii frecvente de mictiune imperioasa), dureri si stari de tensiune psihica si iritabilitate premenstruala, leucoree, dureri lombare. Passiflora poate inlocui medicamentele clasice cu actiune hipnotica (prin diminuarea progresiva a dozelor).
Contraindicatii: in perioada de sarcina si alaptare; copii pana la 12 ani.
Reactii adverse: rareori pot sa apara simptome precum: dificultati in respiratie sau senzatie de apasare in gat si piept, dureri toracice sau urticarie, eruptii cutanate, prurit, vasculite de natura alergica.
Precautii: capacitatea de conducere de autovehicule este limitata (in perioada administrarii pot sa apara in unele cazuri stari de somnolenta).
Mod de administrare:
Adulti: 2 comprimate de 2 ori pe zi, in timpul meselor, dupa recomandarea medicului; in caz de insomnie, 2 comprimate cu jumatate de ora inainte de culcare.
Copii (peste 12 ani): numai la recomandarea si sub supravegherea medicului (in functie de varsta si greutatea corporala).
Nu exista restrictii privind durata de administrare, deoarece nu se semnaleaza aparitia dependentei.

Pret: 12,6 lei (40 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.