Duminica, 29 Nov

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Condartroz

Condartroz

Compozitie: glucozamin sulfat, condro sulfat, extract de catina si excipienti.
Actiune: mentine integritatea structurala si functionala a aparatului osteo-articular; combate degradarea anatomica si functionala a articulatiilor din procesele de imbatranire; contribuie la refacerea si prevenirea deteriorarii cartilagiilor; amelioreaza durerile articulare prin regenerarea cartilajului; imbunatateste mobilitatea articulara; are efect remineralizant, vitaminizant si de completare a deficientelor nutritionale ale organismului; antiinflamator, imunomodulator, cardioprotector; antiaterosclerotic; antioxidant puternic; antisenescent (incetineste procesul de imbatranire).
Recomandari: asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesare in: artroze, osteocondrite, osteoporoza; pentru protejarea aparatului osteo-articular in conditii de efort fizic crescut la sportivi de performanta, la persoane cu profesii care presupun efort fizic prelungit, la persoane in varsta cu modificari ale articulatiilor datorate procesului de imbatranire; in caz de traumatisme articulare; benefic pentru persoane cu risc crescut de a face osteoporoza (in menopauza, varstnici).
Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare, copii sub 14 ani numai la recomandarea medicului.
Mod de administrare: 1-3 comprimate pe zi, dupa mesele principale. Se administreaza in cure prelungite de 1-3 luni de 2-4 ori pe an.

Pret: 23,14 lei (40 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.