Sambata, 31 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Lemn dulce

Lemn dulce

Actiune: produs destinat suplimentarii dietei pentru proprietatile de imunostimulare nespecifica a organismului; antiinflamatorie, mucolitica (fluidifiant al secretiilor bronsice si faringiene), expectoranta, antiulceroasa, antispastica, antiagregant plachetar, antiviral si antimicotic, efect de tip mineralo-corticoid, usor efect estrogenic.
Recomandari: asigura aportul necesar de nutrienti si substante bioactive pentru suplimentarea dietei indicata pentru efectele de stimulare a sistemului imun, cresterea rezistentei fata de infectii virale si micotice, in reechilibrarea deficitului imun dupa boli infecto-contagioase, in infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare, bronsite acute si cronice cu tuse spastica, in stari inflamatorii gastro-duodenale, ca adjuvant in regimul alimentar indicat in tratamentul ulcerelor gastro-duodenale (accelereaza cicatrizarea leziunilor ulceroase ale mucoasei digestive), constipatie, adjuvant in tratamentul tulburarilor functionale ce pot aparea in menopauza (depresii nervoase, bufeuri, atrofie a mucoasei vaginale etc.), in insuficienta ovariana (actiune estrogen-like).
Contraindicatii: in sarcina si perioada de alaptare; la copii pana la varsta de 12 ani; in timpul tratamentului cu corticosteroizi, cu diuretice de ansa si tiazidice, cu glicozizi digitalici si antiaritmice de tipul procainamidei si chinidinei, in afectiuni hepatice cu colestaza. Nu se administreaza mai mult de 6-8 saptamani.
Precautii: administrarea pe perioade prelungite, mai mari de 6-8 saptamani, se face numai la recomandarea medicului.
Mod de administrare: 2-3 capsule de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de mesele principale, cu multa apa (250 ml).

Pret: 11,2 lei (20 capsule). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.