Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Hof Estronat

Hof Estronat

Cumpara acest produs
Compozitie: extract de cimbru, extract de zmeur, extract de catina, extract de salvie, ulei volatil de cimbru, ulei volatil de salvie si excipienti.
Actiune: supliment alimentar pentru completarea dietei zilnice la femei cu afectiuni endocrino-ginecologice; regleaza cantitativ ciclul menstrual (ritm, durata, flux); stimulare blanda si de echilibrare a nivelului hormonal estrogenic in toate etapele fiziologice hormonale ale existentei feminine; tonic al sistemului nervos; imunostimulatoare, antiinflamatoare, creste rezistenta la infectii virale si microbiene.
Produsul nu contine estrogeni sintetici, progesteron, testosteron sau derivati steroidici cu risc potential de efecte daunatoare. Produsul nu predispune la ingrasare si nu prezinta risc de dependenta.
Recomandari: supliment alimentar bogat in substante bioactive recomandat in reglarea ciclului menstrual (dismenoree, dureri si crampe menstruale), tulburari de premenopauza si menopauza (bufeuri, transpiratii nocturne, insomnii, cefalee, ameteli, palpitatii, modificarea starii de spirit, scaderea libidoului, uscaciunea mucoasei vaginale, prurit vulvo-vaginal), fluctuatii hormonale dupa nasteri, histerectomie, ovariectomie, cresterea tonusului musculaturii uterine; contribuie la oprirea secretiei lactate in momentul intarcarii copilului; contribuie la ameliorarea durerilor lombare si pelviene pre- si postoperatorii.
Contraindicatii: la copii inainte de instalarea pubertatii (13-14 ani); in sarcina si alaptare; la persoane alergice la plantele din compozitia produsului; in stari febrile; la paciente cu mastite, mastoze chistice, neoplazii de san si ovare.
Precautii: administrarea produsului in asociere cu preparate hormonale de sinteza se face numai la recomandarea si sub supravegherea medicului. Prudenta in afectiuni neuropsihice sub medicatie psihotropa, la pacienti cu medicatie antituberculoasa, anticoagulanta, hipocolesterolemianta, cu unii corticosteroizi, antagonisti ai acidului folic.
Mod de administrare: 2-3 comprimate pe zi cu cel putin 2 ore inainte de mesele principale sau cu 2 ore dupa administrarea de medicamente asociate. Se administreaza in cure prelungite de 1-3 luni de 2-4 ori pe an.

Pret: 12,6 lei (40 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.