Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Complet Hofigal antioxidant

Complet Hofigal antioxidant

Cumpara acest produs
Compozitie: extract de topinambur, extract uscat din fructe de afin, pulbere de motul curcanului, spirulina, pulbere din fructe de catina, extract de seminte de struguri, extract de catina, acid ascorbic, excipienti.
Actiune: antioxidanta, detoxifianta (reduce acumularea metalelor grele si faciliteaza eliminarea acestora din organism), antiinflamatoare, antiedematoasa, vitaminizanta si de tonifiere generala, revigoranta si de reechilibrare a metabolismului (proteic, lipidic, vitaminic si mineral), energizanta si adaptogena, contribuie la reglarea procesului de absorbtie a substantelor nutritive si repartizarea acestora in organism, imbunatateste starea generala de sanatate.
Produs destinat suplimentarii dietei prin aportul adecvat de nutrienti si principii bioactive datorita combinatiei armonioase, sinergice intre plantele cu proprietati antioxidante (de captare a radicalilor liberi superoxidici) si inulina (polizaharid cu functie prebiotica importanta) din topinambur.
Inulina nu este numai un prebiotic care stimuleaza dezvoltarea bacteriilor benefice din colon si care restabileste echilibrul tractului gastro-intestinal, ci are si un rol important in procesul de dezintoxicare a organismului prin formarea unor metale grele a unor complecsi biodegradabili, eliberabili pe cale digestiva.
Recomandari: produs cu pronuntata activitate antioxidanta care impiedica actiunea nociva a radicalilor liberi superoxidici asupra organismului; in regimul complex igieno-dietetic pentru stimularea activitatii cardiace cu actiune benefica pentru stimularea vaselor sanguine; normalizarea valorilor colesterolui din sange, a metabolismului lipidic; pentru buna functionare a sistemului neurovegetativ; util in perioadele de suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj si stari de oboseala; in convalescenta, dupa interventii chirurgicale; reprezinta o sursa de siliciu si calciu in afectiuni osteoarticulare, in formarea calusului osos dupa fracturi, pentru sportivi dupa eforturi sustinute; pentru atenuarea procesului de imbatranire precoce.
Mod de administrare:
Copii peste 7 ani: 1/2 comprimat de 2 ori pe zi (dozele pentru copii numai la recomandarea medicului).
Adulti: 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi sau dupa recomandarea medicului. Produsul poate fi administrat in sarcina si perioada de alaptare.

Pret: 12,6 lei (40 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.