Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Hepastim

Hepastim

Compozitie: pulbere din fruct de catina, pulbere din fruct de armurariu, extract de anghinare, ulei volatil de rozmarin, ulei volatil de fenicul, excipienti.
Actiuni: protejeaza si stimuleaza procesul de regenerare al celulei hepatice; contribuie la normalizarea valorilor transaminazelor serice; poseda o actiune detoxifianta si antioxidanta (de cateva ori mai puternica decat vitamina E, induce cresterea activitatii superoxid dismutazei-SOD); colagog-coleritica (de stimulare a fluxului biliar si de imbunatatire a digestiei grasimilor); antiinflamatorie; hipolipemianta; cu rol important in procesul de echilibrare a sistemului imunitar.
Recomandari: asigura aportul de substante bioactive care furnizeaza nutrienti esentiali necesari regimului igieno-dietetic persoanelor cu afectiuni hepato-biliare cronice, persoanelor dependente de alcool si droguri sau celor care traiesc sau activeaza in zone poluate; pentru diminuarea efectelor negative ce pot sa apara in tratamentele medicamentoase de lunga durata (se realizeaza o dieta cu rol de protectie a celulei hepatice si efect depurativ pentru eliminarea substantelor daunatoare hepatotoxice).
Este adjuvant valoros in hepatita cronica, ciroza, insuficienta hepatica, steatoza hepatica, icter, angiocolite, afectiuni inflamatorii si de motilitate ale vezicii biliare; adjuvant in tratamentul hepatitei C si al cancerului hepatic, alte neoplazii, in perioada tratamentelor chimioterapice si radioterapice (favorizeaza detoxifierea si eliminarea produsilor de degradare metabolica rezultati); in dislipidemii; ateroscleroza; constipatie cronica, indigestii; toxiinfectii alimentare; alergii cronice la substante chimice si alergeni din mediul inconjurator.
Precautii: in sarcina si perioada de alaptare; atentie in calculoza biliara (calculii medii si mari pot fi mobilizati).
Mod de administrare: 1-2 capsule de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de mesele principale, in functie de afectiune sau la recomandarea medicului. Se poate administra in cure prelungite (3 luni).

Pret: 15,42 lei (40 capsule). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.