Joi, 29 Oct

Ultimele Titluri :

Menolap

Compozitie: pulbere din radacina de brusture si excipienti.
Actiune: depurativa, detoxifianta, sudorifica, diuretica, de intensificare a functiilor hepatice si renale, proprietati hipoglicemiante, hipocolesterolemiante, tonic general si de stimulare a sistemului imun.
Recomandari: asigura aportul necesar de nutrienti si substante bioactive pentru suplimentarea dietei in tulburari ale metabolismului glucidic (imbunatateste toleranta la glucoza datorita continutului de inulina), pentru cresterea rezistentei organismului fata de boli infectioase, stari febrile, imbunatateste digestia (stimuleaza functia secretorie si detoxifianta a ficatului, contribuie la intensificarea eliminarii toxinelor din colon), in constipatie (prin stimularea tranzitului intenstinal), tulburari ale metabolismului lipidic (dislipidemii), ca tonic general si tonifiant al circulatiei sanguine, pentru normalizarea dezechilibrului hormonal (sindrom premenstrual si menopauza), restabilirea bunei functionari a aparatului urinar in procese inflamatorii cronice ale tractului urinar, guta, procese inflamatorii ale pielii cu evolutie acuta sau subacuta produse de diferiti agenti patogeni (eczeme, acnee, furunculoza).
Precautii: in sarcina si perioada de alaptare; copii pana la varsta de 12 ani numai la recomandarea medicului.
Mod de administrare: 1 capsula de 2-3 ori pe zi in timpul meselor principale sau la recomandarea medicului.

Pret: 8,4 lei (20 capsule). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.