Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Hof.Imun

Hof.Imun

Cumpara acest produs
Compozitie: extract din partile aeriene si radacini de Echinacea purpurea si Echinacea angustifolia, gluconat de zinc, vitamina C si excipienti.
Actiune: stimuleaza sistemul imunitar, potenteaza eficacitatea tratamentului antimicrobian in infectii bacteriene; ajuta la normalizarea activitatii prostatei (impiedica aparitia hipertrofiei benigne de prostata); antiinflamatorie generala (la nivelul aparatului uro-genital si a mucoasei cailor respiratorii); accelereaza procesul de vindecare a plagilor si arsurilor, asigurand o buna cicatrizare a tesuturilor lezate, scade sinteza si depunerile de colesterol in vase si tesuturi; stimuleaza functiile hipofizei si corticosuprarenalelor; contribuie la dezvoltarea normala a gonadelor; incetineste procesele de degenerare tisulara datorita actiunii nocive a radicalilor liberi superoxidici si reduce procesul de imbatranire precoce si riscul aparitiei de neoplazii; favorizeaza sinteza si activitatea unor polipeptide cu functii biologice esentiale (insulina, interferon, limfokine).
Recomandari: asigura aportul de nutrienti si substante bioactive pentru echilibrarea sistemului imunitar (creste rezistenta organismului la infectii, in special la copii, varstnici, fumatori, alcoolici), se recomanda in perioade de suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj, adjuvant in tratamentul general al unor infectii bacteriene sau virale acute si cronice; boli cronice cardiovasculare asociate cu hipercolesterolemie, diabet zaharat, insuficienta renala cronica; afectiuni ale prostatei (adenom de prostata, prostatita); boli respiratorii cronice (astm bronsic, boala pulmonara obstructiva cronica); hepatite cronice; dupa traumatisme sau postoperator pentru accelerarea procesului de cicatrizare si de prevenire a complicatiilor septice.
La recomandarea medicului se poate folosi in afectiuni inflamatorii si degenerative din sfera ginecologica si ca adjuvant in tratamentul complex al unor neoplazii.
Precautii: in sarcina si perioada de alaptare, TBC, SIDA, boli autoimune (lupus  eritematos sistemic, sindrom antifosfolipidic, artrita reumatoida), leucemii numai la recomandarea medicului.
Mod de administrare:
Copii (peste 5 ani): 1-2 capsule pe zi in timpul meselor sau la recomandarea medicului.
Adulti: 1-2 capsule de 2-3 ori pe zi in timpul meselor sau la recomandarea medicului.
Administrarea se poate face in cure de 6-8 saptamani sau la recomandarea medicului.

Pret: 13,3 lei (30 capsule). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.