Miercuri, 28 Oct

Ultimele Titluri :

Armuhep

Compozitie: pulbere de fruct de armurariu si excipienti.
Preparatul este benefic pentru persoanele supuse stresului, dependente de alcool si droguri, in tratamente medicamentoase de lunga durata sau persoane care traiesc sau activeaza in zone industrializate, poluate.
Actiune: protejeaza si stimuleaza regenerarea celulei hepatice (stimuleaza sinteza de proteine, contribuie la normalizarea valorilor transaminazelor serice crescute), detoxifianta (previne depletia glutationului indusa de alcool si alte substante hepatotoxice), creste continutul de glutation din ficat (proprietate foarte utila in procesele de detoxifiere), antioxidanta (actiune mult mai puternica comparativ cu vitamina E, creste activitatea superoxid dismutazei - SOD), stimuleaza fluxul biliar, imbunatateste digestia grasimilor, usor laxativa (datorita abilitatii de crestere a secretiei biliare), antiinflamatorie (de calmare si rehidratare a mucoaselor iritate ale cailor renale, a vezicii urinare si a inflamatiilor in general), decongestioneaza, combate inflamatia (inhiba lipoxigenaza si formarea de produsi inflamatorii), curata si stimuleaza regenerarea tesuturilor cutanate (prin actiune energica de rehidratare in profunzime).
Recomandari: produs destinat suplimentarii dietei pentru protejarea si regenerarea celulei hepatice, a rolului depurativ eficient in procesele de eliminare a substantelor daunatoare organismului (alcool, medicamente cu efecte secundare hepatotoxice, metale grele, pesticide, anestezice, toxine din ciuperci otravitoare).
Adjuvant valoros in hepatite cronice, ciroza, insuficienta hepatica, steatoza hepatica, icter, angiocolite, afectiuni inflamatorii si de motilitate ale vezicii biliare (vezica atona cu stagnare de secretie biliara) in afara prezentei de calculi biliari de dimensiuni mari si medii; raspuns favorabil in hepatita C (normalizeaza valorile crescute ale parametrilor biochimici serici); adjuvant in tratamentul cancerului hepatic, alte neoplazii in perioada tratamentelor chimioterapice si radioterapice (favorizeaza detoxifierea si eliminarea produsilor de degradare metabolica rezultati); constipatie cronica, indigestii, toxiinfectii alimentare, intoxicatii cu ciuperci (Amanita phalloides); complementar in tratamentul congestiilor renale, splenice, a regiunii pelvine, hemoroizi, varice, sindrom premenstrual, hipertrofia benigna a prostatei; alergii cronice la substante chimice si alergeni din mediul inconjurator, unele afectiuni cutanate (eruptii cutanate, acnee, eczeme, unele cazuri de psoriazis) prin eliminarea toxinelor si alergenilor din organism; antidepresiv prin refacerea si eliberarea energiei stagnante hepatice cu influenta pozitiva asupra activitatii biochimice a organismului, metabolizarea hormonilor si neurotransmitatorilor.
Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare; in calculoza biliara (calculi medii si mari) se pot agrava simptomele prin mobilizarea si inclavarea calculilor.
Interactiuni cu alte medicamente: la persoanele cu HIV/SIDA tratate cu unele medicamente (inhibitorii de proteaza) care sunt procesate de unele enzime hepatice (produsul poate scadea activitatea acestor enzime avand ca rezultat cresterea concentratiei acestora); reduce toxicitatea unor medicamente: acetaminofen, alcool, haloperidol, metronidazol, chimioterapice (cisplatin), anestezice, etc; reduce nivelul sanguin al ciclosporinelor (efect potential periculos la persoanele post-transplant).
Mod de administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea medicului.
In indigestii se recomanda administrarea de 3 ori pe zi in timpul meselor timp de cateva luni.
Se poate administra in cure prelungite.
Este recomandabila administrarea produsului cu 3 saptamani preoperator (in perspectiva anesteziei generale).

Pret: 8,4 lei (20 capsule). Se gaseste in farmacii  si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.