Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Origavir

Origavir

Compozitie: extract de sovarv si extract de radacina de lemn dulce.
Actiune: asocierea celor doua extracte face ca produsul Origavir sa aiba efecte favorabile in ameliorarea afectiunilor cailor respiratorii superioare prin stimularea functiilor biologice ale aparatului respirator si cresterea capacitatii de aparare locala la infectii; are proprietati expectorante si sedative ale tusei. Fluidifica secretiile bronsice si faringiene, este un bun antiseptic al cailor respiratorii (naso-faringiene si traheo-bronsice); imunostimulator nespecific al organismului si de crestere a rezistentei generale a acestuia impotriva infectiilor respiratorii specifice sezonului rece.
Recomandari: asigura aportul de substante bioactive cu proprietati complexe pentru echilibrarea dietei in infectii acute si cronice ale cailor respiratorii (gripa, guturai, angine, etc), ameliorarea simptomelor neplacute in starile gripale indeosebi in fazele de debut (tuse iritativa, jena respiratorie, febra, inapetenta, etc), in laringite, traheite, bronsite acute si cronice, tuse convulsiva.
Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare, copii pana la varsta de 12 ani, numai la recomandarea medicului.
Mod de administrare: 30 de picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 100 ml apa fiarta si racita.
Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia.

Pret: 11,2 lei (50 ml). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.