Joi, 29 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Flamarant

Flamarant

Compozitie: pulbere de motul curcanului, pulbere din frunza de topinambur, extract total de motul curcanului, pulbere din frunza de telina si excipienti.
Actiune: produsul este un bun supliment alimentar cu rol energizant, tonifiant, fortifiant, vitaminizant, are actiune calmanta, emolienta, diuretica, antiseptica, coleretic-colagoga, imbunatateste digestia, reface flora intestinala, stimuleaza apetitul.
Recomandari: asigurarea aportului de nutrienti si substante bioactive necesar suplimentarii dietei indicate in afectiuni hepatice si renale; in tulburari functionale ale sistemului nervos central (astenie, surmenaj); bronsite; sindroame de malabsorbtie si malnutritie; adjuvant in starile de inapetenta; digestie lenta, constipatie; guta; artritism; reumatism; solicitari intelectuale si fizice, oboseala cronica, pentru cresterea rezistentei organismului fata de unele boli infecto-contagioase si in perioada de convalescenta; obezitate; osteoporoza; menopauza; rol benefic in prevenirea imbatranirii.
Precautii: in perioada de sarcina si alaptare; nu se administreaza la copii pana la varsta de 7 ani.
Mod de administrare:
Adulti: 2-4 comprimate de 3 ori pe zi.
Copii 7-14 ani: 1-2 comprimate pe zi, dupa recomandarea medicului.

Pret: 8,97 lei (40 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.