Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :

Evitus

Compozitie: extract din radacina de lemn dulce, extract de catina, extract de salvie, extract de sovarf, extract de isop, extract de echinacea, extract de zmeura, extract de macese, ulei volatil de cimbru, ulei volatil de fenicul si excipienti.
Actiune: produs destinat suplimentarii dietei pentru proprietatile antiseptice ale cailor respiratorii (nazo-faringian si traheo-bronsic), de stimulare a mecanismelor imunologice de aparare ale organismului impotriva infectiilor respiratorii - gripa, guturai, angine - specifice sezonului rece, calmant al tusei; produsul are actiune tonica si de stimulare generala.
Recomandari: supliment alimentar care asigura aportul de substante bioactive in infectii acute si cronice ale cailor respiratorii; pentru ameliorarea simptomelor neplacute din gripa indeosebi in fazele incipiente (tuse, coriza, jena respiratorie, febra, dificultati la deglutitie, stare de curbatura, inapententa, herpes labial).
Precautii: in sarcina si perioada de alaptare, copii sub varsta de 5 ani, persoanele cu sensibilitate dovedita la una dintre plantele din compozitia preparatului.
Mod de administrare: 2 comprimate de 2-3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea medicului. Se poate administra in cure de maximum 6-8 saptamani.

Pret: 16,67 lei (40 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.