Sambata, 31 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Momordica charantia

Momordica charantia

Cumpara acest produs
Compozitie: pulbere si extract din Momordica charantia (castravete amar) si excipienti.
Actiune: proprietati hipoglicemiante (realizate prin intermediul polipeptidului - P cu activitate asemanatoare insulinei si care stimuleaza celulele Langerhans pancreatice); regleaza nivelul sanguin al trigliceridelor si colesterolului, normalizeaza raportul LDL/HDL colesterol; scade riscul de aterogeneza si implicit de boli cardiovasculare; actiune imunostimulanta nespecifica a organismului; antioxidanta, depurativa, diuretica, antiinflamatorie, stomahica, aperitiva, laxativa, remineralizanta si vitaminizanta, tonica.
Recomandari: supliment alimentar cu rol de echilibrare al metabolismelor glucidic si lipidic (diabet zaharat tip II-noninsulino-dependent, dislipidemii, sindrom metabolic); preparatul se adreseaza si persoanelor sanatoase, cu eventuala predispozitie la diabet, pentru mentinerea glicemiei in limita variatiilor normale (scade riscul de aparitie a diabetului); pentru stimularea sistemului imunitar la adolescenti, varstnici, fumatori, alcoolici, in suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj, convalescenta dupa boli infecto-contagioase; in boli cronice cardiovasculare asociate cu hipercolesterolemia (cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala sistemica), insuficienta renala cronica.
Contraindicatii: in sarcina (are actiune abortiva); in cursul tratamentelor de fertilitate.
Precautii: in perioada de alaptare (deoarece trece in lapte), la persoanele hipoglicemice, copii pana la varsta de 7 ani. In perioada administrarii se recomanda controlul periodic al glicemiei si colesterolului.
Reactii adverse: in cazuri sporadice pot sa apara dureri abdominale si diaree care dispar dupa intreruperea administrarii.
Interactiuni cu alte medicamente: poate potenta actiunea hipoglicemianta a insulinei si a medicamentelor antidiabetice si medicamentelor hipocolesterolemiante.
Mod de administrare:
Adulti: 2-6 comprimate acoperite pe zi in functie de afectiune si nivelul glicemiei sau dupa recomandarea medicului.
Copii peste 7 ani: 1-2 comprimate acoperite pe zi, in functie de afectiune si nivelul glicemiei numai la recomandarea  si supravegherea medicului. Se poate administra in cure numai la recomandarea medicului.

Pret: 10,5 lei (40 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.