Miercuri, 28 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Catinofort

Catinofort

Cumpara acest produs
Compozitie: pulbere din pulpa de fruct de catina, pulbere din biomasa spirulina, ulei volatil de fenicul, ulei volatil de levantica, ulei volatil de menta si excipienti.
Actiune: proprietati vitaminizante, de remineralizare a organismului, de completare a deficientelor nutritionale, de protectie a celulei hepatice, imunomodulatoare, antiaterosclerotica, antioxidanta, de crestere a rezistentei la efort fizic si intelectual prin aport energetic marit, antianemica.
Recomandari: asigura un aport nutritiv bogat in substante bioactive necesar echilibrarii dietei pentru imbunatatirea functionala a ficatului in stari inflamatorii si de suprasolicitare a acestuia; normalizarea nivelului colesterolului din sange; corectarea concentratiei lipidelor sanguine; in tulburari functionale ale sistemului nervos central; tulburari cardio-vasculare; amelioreaza diminuarea progresiva a densitatii si fragilitatii osoase; suprasolicitari intelectuale si fizice; oboseala cronica; insomnie; obezitate; preventiv pentru munca in conditii toxice; cresterea rezistentei organismului fata de diferiti agenti patogeni (bacterii, virusuri), in convalescenta.
Precautii: in sarcina si perioada de alaptare, copii pana la varsta de 5 ani numai la recomandarea medicului; persoane cu hipersensibilitate dovedita la componentele si excipientii produsului.
Mod de administrare:
Adulti: 3-6 capsule pe zi, dupa mese, in cure de 2-3 luni de 2-4 ori pe an.
Copii 5-12 ani: 2-3 capsule pe zi, dupa mese. Doza si ritmul de administrare pot fi evaluate de medic in functie de varsta si greutatea corporala a copilului.

Pret: 13,3 lei (60 capsule). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.