Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Hof Neuromion

Hof Neuromion

Cumpara acest produs
Compozitie: pulbere de pericarp de ardei, palee de orez, pericarp de seminte de floarea soarelui, fructe de maces, excipienti.
Actiune: plantele utilizate in formula au un continut bogat in mio-inozitol, acizi grasi polinesaturati, calciu, fosfor, magneziu, substante antioxidante, flavonoizi, vitamine si oligoelemente, principii bioactive necesare in actiunea de stimulare a metabolismului neuronal si de refacere a structurilor nervoase; stabilizare a activitatii nervoase in general, cu efecte favorabile in nevroze si procesele de ateroscleroza cerebrala precoce si in recuperarile neuromotorii; puternica actiune antioxidanta si hipolipemianta, explicand efectul benefic de prevenire a complicatiilor cronice din diabet; substantele bioactive neurotrope si cu potential hipoglicemiant determina efecte clinice neurofiziologice favorabile.
Mio-inozitolul este important pentru restabilirea metabolismului neuronului prin incorporarea in membrana neuronala sub forma de fosfatidil-inozitol si fosfatidil-inozitol-difosfat.
Recomandari: actiune benefica in polineuropatia diabetica periferica, somatica si vegetativa si in alte tipuri de neuropatii (alcoolica, toxica etc.); efecte benefice in nevroze, in procesele de ateroscleroza cerebrala precoce si in recuperarile neuromotorii.
Asociat tratamentului specific echilibrare metabolica, se recomanda in diabetul zaharat de tip II (insulino-dependent) cu sau fara exces ponderat; pentru actiunea sa preponderent periferica, produsul poate fi asociat insulino-terapiei in diabetul zaharat de tip I, inducand o mai buna echilibrare a bolii, concomitent cu medicatia hipoglicemianta.
Contraindicatii: in sarcina si perioada de alaptare, copii pana la varsta de 5 ani. Persoanele cu hipersensibilitate cunoscuta la componentele produsului. Produsul nu va fi folosit ca tratament unic in cazurile de diabet zaharat de tip I si II.
Precautii: inainte de folosirea produsului se recomanda informarea medicului sau a farmacistului daca utilizatorul este alergic la substantele active sau daca a luat recent orice alte medicamente pentru echilibrarea metabolica a diabetului.
La bolnavii cu ulcer gastric sau duodenal preparatul se administreaza in timpul mesei.
Trebuie evitata administrarea produsului concomitent cu consumul de bauturi alcoolice.
Mod de administrare:
Adulti: in functie de tipul bolii si de nivelul glicemiei, doza utilizata in primele 2 luni este de 2 comprimate de 3 ori pe zi, urmate, ca doza de intretinere, de 1 comprimat de 3 ori pe zi sau la recomandarea medicului.
Copii intre 5 si 10 ani: 1 comprimat pe zi sau la recomandarea medicului.
Copii peste 10 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi sau la recomandarea medicului.

Pret: 12,5 (60 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.