Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Ulei de catina

Ulei de  catina

Compozitie: ulei din fructe de catina, lecitina si excipienti.
Actiune: complex polivitaminic cu actiune regeneratoare asupra metabolismului celular, tonifiant general, antianemic, vitaminizant, imunomodulator; hepatoprotector, imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului si asigura troficitatea celulei hepatice, stimuleaza sinteza proteinelor in ficat; protector si stimulator al regenerarii maduvei hematogene; protejeaza si stimuleaza regenerarea mucoasei tubului digestiv (protejeaza mucoasa gastrica impotriva efectelor ulcerogene ale medicamentelor antiinflamatorii steroidice si nesteroidice); protector coronarian; antiaterosclerotic; reduce nivelul lipidemiei si impiedica oxidarea acestora, creste nivelul seric al HDL-colesterolului, scade nivelul trigliceridelor; actiune sinergica cu interferonul α; incetineste procesul de imbatranire prin captarea radicalilor liberi superoxidici, actiune de prevenire a carcinogenezei (prin continutul ridicat de β-caroteni); adaptogen.
Recomandari: concentrat natural alimentar bogat in principii bioactive, in principal β-caroteni, vitaminele D, E, F, K (toate vitaminele liposolubile), produsi polifenolici cu activitate puternic antiinflamatoare, lecitine sub forma usor asimilabila (saruri de calciu si magneziu), acizi grasi polinesaturati din care acidul gama-linolenic precursor al multor enzime organice, aminoacizi liberi si microelemente.
Prin aportul optim de nutrienti si substante bioactive asigura o dieta echilibrata cu efecte tonice generale, imunomodulatoare (reglatoare ale raspunsurilor imune anormale catre cele fiziologice, normale, echilibrate), de combatere a efectelor negative ale stresului, de incetinire a proceselor de imbatranire si prevenire a aparitiei cancerului, in procese inflamatorii, eruptii si iritatii cutanate cu evolutie acuta sau subacuta produse de agenti patogeni, la contactul cu substante iritante, anumiti alergeni; tulburari functionale ORL cu componenta atrofica si inflamatorie pentru sustinerea sanatatii aparatului cardiovascular; tulburari functionale ale tubului digestiv, ale cailor biliare si pentru imbunatatirea functionala hepato-biliara, recuperarea sistemului hematopoietic dupa chimioterapie si iradiere, tulburari functionale la nivel uro-genital, atenueaza simptomele depresive asociate starilor de anxietate si imbunatateste activitatea sistemului nervos central; are rol exceptional in stagnarea si regresul diverselor tulburari functionale oculare.
Se evidentieaza in mod deosebit activitatea antianemica.
Precautii: copii pana la varsta de 3 ani numai la recomandarea medicului.
Mod de administrare:
Adulti: 1-2 capsule de 3 ori pe zi (maxim 6 capsule pe zi), timp de o luna in cure de 2-3 ori pe an.
Copii peste varsta de 3 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, timp de o luna, in cure de 2-3 ori pe an, sau la recomandarea medicului.

Pret: 16,25 lei (40 capsule). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.