Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Comprilax

Comprilax

Cumpara acest produs
Compozitie
: pulbere din frunze de casia, pulbere din frunze de Aloe, extract din prune uscate, pulbere din tuberculi de topinambur, ulei volatil de rozmarin, ulei volatil de cimbru si excipienti.
Actiune: de reechilibrare a tranzitului intestinal si laxativa complexa - prin marirea volumului si consistentei scaunului, prin cresterea de fluide si electroliti intestinali, de stimulare a peristaltismului intestinal si a sistemului hepato-biliar, de normalizare a florei intestinale prin dezvoltarea selectiva a florei utile la nivelul colonului si favorizarea eliminarii toxinelor din organism.
Recomandari: asigura un aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar pentru echilibrarea dietei in tranzitul intestinal alterat, de lunga durata, generat de lipsa unei diete echilibrate (bogate in fibre vegetale, fermenti, saruri minerale, apa), consum insuficient de lichide si administrare a anumitor medicamente cu efect constipant, ceea ce duce la tulburari ale motilitatii intestinale si la instalarea constipatiei cronice (eliminare de scaune putin abundente si rare); in constipatii ocazionale determinate de stres, stari emotionale, inhibitii de natura psihica, dietele de slabire, de obicei, foarte sarace in fibre alimentare; amelioreaza spasmul sfincterian anal in fisuri anale dureroase, hemoroizi; ajuta la eliminarea toxinelor acumulate, cu consecinte grave locale (asupra intestinului gros) si generale asupra organismului.
Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare, copii pana la varsta de 12 ani, colita ulceroasa, boala Crohn, apendicita, dureri abdominale, stenoza intestinala, sangerari rectale de cauza necunoscuta.
Mod de administrare:
Adulti: 1-3 comprimate o data pe zi, seara la culcare, cu 1-2 pahare de apa sau ceai, timp de maximum 14 zile sau in etape de 5-6 zile pana la restabilirea tranzitului normal.
Copii peste 12 ani: jumatate din doza adultului, o data pe zi, seara la culcare, cu un pahar de apa sau ceai, timp de maximum 10 zile sau in etape de 5-6 zile pana la restabilirea tranzitului normal.
Nu creeaza dependenta, nu irita colonul si nu produce dezechilibre hidroelectrolitice.
Prudenta la administrarea de durata si concomitent cu glicozizi cardiotonici, antiaritmice, corticosteroizi si diuretice.

Pret: 15 lei (40 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.