Sambata, 1 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Suplimente nutritive Polivitamine naturale Hofigal cu calciu si magneziu

Polivitamine naturale Hofigal cu calciu si magneziu

Cumpara acest produs
Compozitie
: ulei de catina, magneziu, calciu si excipienti.
Actiune: asigura aportul de nutrienti si substante bioactive pentru sustinerea functiilor metabolice ale organismului si mentinerea starii de sanatate; are proprietati: vitaminizante, antianemice, hepatoprotectoare, antiaterosclerotice, antioxidante, imunomodulatoare, de crestere a rezistentei la efort fizic si intelectual prin aport energetic marit, de remineralizare a organismului.
Recomandari: produs destinat suplimentarii dietei in afectiuni hepatice, afectiuni ale sistemului nervos central, sindroame de malabsorbtie si malnutritie; rol benefic in unele afectiuni cardiovasculare, tratamente prelungite cu diuretice tiazidice si de ansa; tulburari de crestere cu deficit de magneziu si calciu; pentru formarea normala a calusului dupa fracturi; in suprasolicitari intelectuale si fizice, oboseala cronica, insomnii; preventiv, pentru munca in conditii toxice, in cura de dezalcoolizare; obezitate; pentru cresterea rezistentei organismului fata de unele boli infecto-contagioase si in perioada de convalescenta; in osteoporoza, menopauza; in unele tratamente cu medicatie antineoplazica (de exemplu, cisplatina) si unele antibiotice (de exemplu, gentamicina si amfotericina) care pot provoca un deficit de magneziu.
Contraindicatii: stari de hipermagneziemie; copii sub 7 ani.
Precautii: in perioada de sarcina si de alaptare, numai la recomandarea medicului; la adminstrarea concomitenta de preparate antiacide si laxative care contin magneziu.
Mod de administrare:
Adulti: 2-3 comprimate pe zi, dupa mese, in cure de minim 3 luni sau la recomandarea medicului.
Copii intre 7 si 14 ani: 1 comprimat de 1-2 ori pe zi, in functie de varsta si greutatea corporala a copilului.

Pret: 8,4 lei (20 comprimate). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.