Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Tincturi Tinctura de echinacea

Tinctura de echinacea

Cumpara acest produs
Actiune: de imunostimulare nespecifica, antiinflamatorie, antivirala (herpes simplex si virus gripal), antiseptica, antitumorala, antioxidanta, cicatrizant-reepitelzanta.
Recomandari: asigura aportul de substante bioactive in suplimentarea dietei pentru efecte benefice in: infectii acute sau cronice ale cailor respiratorii (angina, faringite, bronsite, laringite etc.); profilactic in perioadele cu risc de aparitie a infectiilor gripale; herpes recidivant cu episoade de eruptii cutaneo-mucoase frecvente; infectii ale tractului urinar, procese inflamatorii din sfera uro-genitala; imunodepresie post chimio- sau radio-terapie; infectii cutanate bacteriene (indeosebi cele streptococice), psoriazis, neurodermite, varicela; osteomielita in asociere cu antibioterapia.
Contraindicatii: pentru copiii pana la varsta de 5 ani; in sarcina si in perioada de alaptare; SIDA, TBC, scleroza multipla.
Precautii: lupus eritematos sistemic, poliartrita reumatoida, leucemii, boli limfoproliferative numai la recomandarea medicului. Nu este recomandabil ca administrarea produsului sa depaseasca o durata mai mare de 6-8 saptamani.
Mod de administrare:
Adulti: 20-30 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita.
Copii intre 12 si 16 ani: 10 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita.
Copii intre 5 si 12 ani: 5 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita (doza corespunzatoare unei fractiuni de aproximativ 1/4 din doza adultului raportata la varsta si greutatea corporala a copilului) .
Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestui produs asupra celulei hepatice.

Pret: 9,52 lei (50 ml). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.