Miercuri, 18 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Tincturi Eucolon

Eucolon

Compozitie: ulei volatil (iarba de melisa-iarba de coada soricelului-fruct de chimen), extract hidroalcoolic lichid (iarba de melisa-iarba de coada soricelului-fruct de chimen) si excipienti.
Actiune: face parte din grupa medicamentelor utilizate pentru tulburari functionale intestinale.
Recomandari: adjuvant in tratamentul simptomatic al unor tulburari digestive (balonare epigastrica, digestie incetinita, eructatii, flatulenta) si in tratamentul durerii in cursul tulburarilor functionale ale tractului digestiv.
Contraindicatii: persoane alergice sau hipersensibile la oricare dintre componentele medicamentului; nu este recomandata administrarea medicamentului in timpul sarcinii sau alaptarii.
Efecte adverse: in cazul administrarii unor doze mari, pe o perioada indelungata a uleiului volatil din fruct de chimen, pot apare tulburari ale functiei renale si hepatice.
Precautii: intrucat medicamentul contine alcool etilic, administrarea la copii se va face numai sub supraveghere medicala; se va lua in considerare continutul in alcool etilic al medicamentului atunci cand este necesara administrarea concomitenta a altor medicamente (nu se recomanda asocierea cu medicamente la care este contraindicata administrarea concomitenta cu alcool etilic); nu se administreaza Eucolon concomitent cu bauturi alcoolice; la conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor, se va tine cont de procentul de 30% alcool etilic pe care il contine medicamentul.
Mod de administrare:
Adulti: 20 picaturi de 3-4 ori pe zi.
Copii peste 7 ani: 5-15 picaturi de 3-4 ori pe zi, in functie de varsta.
Pentru informatii suplimentare privind modul de administrare si pentru stabilirea duratei tratamentului, se va consulta medicul.

Pret: 10,73 lei (20 ml). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.