Luni, 30 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Uleiuri volatile Ulei volatil de levantica (10 ml)

Ulei volatil de levantica (10 ml)

Compozitie: ulei volatil extras din florile plantei levantica.
Actiune: sedativa, efecte benefice asupra psihicului si mentalului, induce o stare de echilibru emotional si de liniste interioara, calmeaza si linisteste profund planul emotional; calmant puternic in doze reduse (in doze mari este excitant si in doze mai mari euforizant); este un bun analgezic, antimigrenos, antiseptic intestinal si respirator, antispastic, bactericid, carminativ, diuretic, febrifug, fluidifiant bun al secretiilor bronsice, hipotensor, vermifug.
Recomandari: asigura completarea dietei cu nutrienti si principii bioactive necesare in eliminarea starilor depresive, diminuarea tensiunii arteriale; efecte benefice in tulburari neurovegetative ale inimii, tulburari de ritm cardiac, migrene, adjuvant in stari de iritabilitate, spasme, insomnie, melancolie, neurastenie, ameteli, isterie, stari de anxietate; dezinfectant al cailor respiratorii (superioare, inferioare) in infectii microbiene sau virale; calmant in tuse convulsiva si spastica; adjuvant in parazitoze intestinale.
Precautii: in sarcina, perioada de alaptare, copii pana la varsta de 7 ani, boli obstructive ale cailor biliare, insuficienta hepatica severa numai la recomandarea medicului; persoane cu teren alergic cunoscut; se va evita contactul cu ochii si mucoasele; nu se aplica pe fata (in special nazal) la copii mici.
Mod de administrare:
Adulti: 2-3 picaturi de 3 ori pe zi, diluate intr-o ceasca de apa sau intr-o lingurita de miere de albine, inainte cu minimum 15 minute de mesele principale pe stomacul gol, sau la recomandarea medicului.
- pentru diminuarea tensiunii arteriale: o picatura administrata direct pe limba, de 2-3 ori pe zi;
- in tulburari neurovegetative ale inimii: 2 picaturi de 3-4 ori pe zi, intr-o lingurita de miere de albine, in cure de 7 zile, cu 3 zile pauza;
- in migrene: 3 picaturi intr-o lingurita de miere de albine, de 3 ori pe zi;
- in insomnii: 2 picaturi intr-o cana cu lapte cald in fiecare seara cu doua ore inainte de culcare, se amesteca bine si se bea treptat;
- adjuvant in stari de iritabilitate, spasme, melancolie, neurastenie, ameteli, isterie: 2 picaturi  de 3 ori pe zi, intr-o lingurita de ulei vegetal, in cure de 2-3 saptamani, cu administrare zilnica la aceeasi ora;
- dezinfectant al cailor respiratorii (superioare, inferioare), tuse convulsiva si spastica: 2 picaturi de 4 ori pe zi, intr-o lingurita de miere de albine;
- in parazitoze intestinale: 3-4 picaturi, dimineata si seara, intr-o lingurita cu ulei de masline;
Copii peste 7 ani: 1-2 picaturi de 2 ori pe zi, diluate in 50 ml apa sau intr-o lingurita de miere de albine, inainte cu minimum 15 minute de mesele principale, sau la recomandarea medicului.
Administrarea orala si respectarea dozelor prescrise se va face cu multa atentie datorita actiunii intense a uleiurilor volatile; la diabetici uleiul volatil de lavanda se dilueaza intr-o lingurita de ulei de masline sau floarea-soarelui.

Pret: 11,25 lei (10 ml). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.