Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hofigal Vinuri medicinale Vin medicinal cu anghinare

Vin medicinal cu anghinare

Compozitie: frunza de anghinare si vin alb.
Actiune: produs destinat dietei pentru aportul de substante bioactive cu proprietati hepatoprotectoare; de diminuare semnificativa a cantitatii de colesterol din sange; coleretic-colagoga (favorizeaza eliminarea bilei prin stimularea contractiilor vezicii biliare); detoxifianta (stimuleaza functia antitoxica a ficatului); actiune usor diuretica, usor laxativa, hipoglicemianta.
Recomandari: supliment alimentar al regimului dietetic recomandat in toate cazurile in care este nevoie de stimularea fluxului biliar si diurezei. Influenteaza pozitiv metabolismul colesterolului; disfunctii hepatobiliare (hepatite subacute si cronice de orice etiologie, insuficienta biliara, dischinezie biliara); colite, enterocolite, enterite, colecistita cronica, constipatii datorate unor disfunctii hepatice; fermentatie intestinala si meteorism; hipercolesterolemie; ateroscleroza; diabet.
Mod de administrare: 50 ml dupa mesele principale. Se poate administra in cure de 2-3 luni, cu respectarea regimului igieno-dietetic adecvat.

Pret de fabrica: 18,60 lei (6 flacoane x 50 ml). Se gaseste in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.