Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hypericum Plant Siropuri Sirop de catina alba

Sirop de catina alba

Compozitie: extract natural din fructe proaspete de catina-alba, zahar invertit, benzoat de sodiu 0,02%.     
Proprietati: vitaminizanta si mineralizanta, antioxidanta, energizanta, diuretica si depurativa, hipocolesterolemianta, vasodilatatoare, antistres, antiinflamatoare si calmanta.    
Mod de folosire: doza medie este de 3-4 linguri pe zi; doza maxima este de 6 linguri pe zi, dizolvat in apa minerala sau plata, dupa mesele principale, in cure de 6 saptamani.
Recomandari: ajuta la intarirea imunitatii naturale a organismului intrucat fructele de catina-alba sunt adevarate polivitamine naturale; se manifesta prin actiunea de distrugere a agentilor patogeni si de formare de anticorpi, distrugerea celulelor canceroase, fiind indicat in tumori benigne si maligne, cum ar fi: cancerul de colon, de plamani, in ciroza; combate formarea radicalilor liberi cauza stresului oxidativ. Adjuvant in: afectiuni renale si in eliminarea de substante toxice, in scaderea colesterolului sanguin, a trigliceridelor si cresterea magneziului plasmatic; in tonifierea sistemului nervos si stimularea activitatii intelectuale; in boli reumatice si afectiuni ale prostatei; normalizarea circulatiei sangelui, in special cea periferica, a tensiunii arteriale; ajuta la vindecarea arteritelor, varicelor. Contribuie la reglarea sistemului nervos si endocrin, siropul fiind indicat in boli metabolice si de piele greu vindecabile (psoriazis, zona zoster, urticarie), alcoolism. Adjuvant in tulburari gastro-intestinale si hepatice (regenereaza celula hepatica).

Pret: 11 lei (flacon 500 ml). Se gaseste in magazinele cu produse naturiste sau pe www.hypericum-plant.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.