Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hypericum Plant Siropuri Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Compozitie: extract natural din fructe proaspete de capsuni, zahar invertit, benzoat de sodiu 0,02%.    
Proprietati: tonic, remineralizant (in special saruri de magneziu, calciu, fosfor, fier, cupru, mangan), vitaminizant (prin continutul in: vitamina C, provitamina A, vitamina K, vitamina B, vitamina B3- acidul pantotenic, vitamina E), diuretic, detoxifiant, laxativ, antihelmintic, hipotensiv, bactericid.   
Mod de folosire: intern: 3-6 linguri pe zi, dizolvat in apa plata sau minerala, ceai; se poate folosi timp indelungat. In litiaza renala sau biliara recomandam cura de 14 zile cu sirop de capsuni, cate 150-200 ml zilnic dizolvat in apa minerala, lapte, iaurt sau apa de izvor.    
Recomandari: siropul de capsuni are rol adjuvant in: afectiuni renale ( nefrita, cistita, litiaza renala in special urica), guta prin proprietatea de a elimina acid uric, afectiuni reumatice (reumatism articular) si afectiuni dermatologice (pentru infrumusetarea tenului).
Ajuta la reglarea functiei hepatice si biliare (prin continutul in vitamina K), la scaderea colesterolului, a aterosclerozei, a hipertensiunii arteriale, in anemii datorita continutului mare in fier si cupru, la depurarea organismului de toxine in constipatii cronice, combate viermii intestinali in special oxiurii.
Este un adjuvant in reglarea sistemului nervos si endocrin, prin continutul in iod care are rol esential in functionarea glandei tiroide. Intareste functia imunitara datorita continutului in acid pantotenic, un acid indispensabil formarii anticorpilor.
Se recomanda ca adjuvant in tratamentul insomniilor datorita procentului ridicat de vitamina B si mangan care regleaza activitatea sistemului nervos.
Siropul de capsuni este recomandat in alimentatia bolnavilor de TBC si a celor cu osteoporoza datorita continutului mare in calciu, magneziu, fosfor si provitamina A.

Pret: 9 lei (flacon 500 ml). Se gaseste in magazinele cu produse naturiste sau pe www.hypericum-plant.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.