Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Hypericum Plant Siropuri Sirop hypertonic natural

Sirop hypertonic natural

Compozitie: extract natural din fructe proaspete de: afin, zmeur, coacaz-negru, merisor, mur, maces, capsun, extract hidroalcoolic din 30 plante medicinale (Bitter Taina Plantelor), zahar invertit, benzoat de sodiu.    
Proprietati: tonifiant general, vitaminizant si mineralizant, diuretic-depurativ, coleretic-colagog, vasoprotector, antihelmintic.    
Mod de folosire: 3 lingurite pe zi pentru copii si 3 linguri pe zi pentru adulti dizolvate in apa minerala sau ca atare dupa mesele principale.
Recomandari: siropul hypertonic natural este folosit pentru stimularea activitatii fizice si intelectuale prin intarirea functiilor psihice (memoria, atentia, gandirea), inlaturarea oboselii, stresului si intarirea imunitatii naturale.
Stimuleaza procesul de formare a globulelor rosii fiind indicat in anemii. Elimina toxinele din corp si acidul uric din articulatii. Stimuleaza secretia bilei si eliminarea ei in intestin, siropul fiind indicat in: dichinezii biliare, hepatite, hipercolesterolemie. Este un adjuvant in refacerea permeabilitatii si fragilitatii vasculare, in tonifierea peretilor vasculari (adjuvant in: arterite, flebite, prevenirea accidentelor vasculare, prevenirea depunerii calciului pe vasele de sange). Prin proprietatile antihelmintice si laxative, hypertonic natural este indicat in combaterea viermilor paraziti (helmintiaze). Ajuta la detoxifierea alcoolica si tabagica prin substantele active si prin aportul vitaminic de lipsa carora sufera persoanele dependente de tutun si alcool.
Siropul este un adjuvant in lupta organismului cu afectiunile tumorale.
Este folosit in cure de lunga durata de catre copii, adulti si batrani. Nu are contraindicatii.

Pret: 7 lei (flacon 200 ml). Se gaseste in magazinele cu produse naturiste sau pe www.hypericum-plant.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.